Lipoliza – tretman #1 za oblikovanje tela

LIPOLIZA – TRETMAN BROJ 1 ZA OBLIKOVANJE TELA

Lipoliza je danas jedan od najefikasnijih tretmana za oblikovanje tela. Ključna prednost lipolize u odnosu na druge tretmane je u tome što se lipolizom trajno uklanjaju masne ćelije. Kako? U okviru tretmana, odgovarajući preparat unosi se direktno u masno tkivo. Osobina preparata je razgradnja membrana masnih ćelija i njihovo trajno uklanjanje.

KOME JE NAMENJEN?

Lipoliza daje najbolje rezultate kod osoba koje žele da se reše upornih masnih „jastučića“ onih regija tela kod kojih ni redovno vežbanje ni regulisana ishrana nisu dali očekivane rezultate. Najčešći delovi tela koji se tretiraju lipolizom su unutrašnja strana kolena ili ruku, stomak, bokovi, stražnjica ali i podvaljak koji neretko zna da smeta pripadnicima oba pola.

KOLIKO TRETMANA JE DOVOLJNO ZA VIDLJIVE REZULTATE?

Broj tretmana je individualan, jer svako od nas ima drugačije telo i problematiku. Najvažnije je da se sa svakim novim tretmanom uklanja određeni broj masnih ćelija i smanjuje obim regije tela. Kod lipolize je potrebno vremena da se vide rezultati, ali kada se jednom vide, zadovoljstvo ne izostaje. Iskustvo pokazuje da se brži rezultati u oblikovanju tela dobijaju ukoliko se lipoliza kombinuje sa drugim tretmanima kojima se pospešuje i ubrzava proces uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *